Spring naar inhoud
Noord-Hollandpad

De mooiste
wandelroute
van Noord-Holland

Ambassadeur worden?

Ondernemers langs de route kunnen ambassadeur worden van het Noord-Hollandpad. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een leuke aanbieding voor de wandelaars maken. Dat kan zijn een gratis kopje koffie, een korting op een lunch of overnachting, een leuke attentie etc. In ruil krijg je van ons een mooie vermelding op de website van het Noord-Hollandpad bij de desbetreffende etappe en een bordje voor aan de gevel. Het voordeel is dat wandelaars op het Noord-Hollandpad sneller jouw locatie zullen bezoeken.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Met alle ambassadeurs sluiten wij een intentieverklaring met daarin opgenomen een aanbod of arrangement exclusief voor wandelaars. De verklaring is gebaseerd op onze algemene voorwaarden.

Pers

Heb je een idee voor een artikel, blog, vlog, wandelspecial of andere publicatie dan werken we graag met je samen. We stellen ook graag beelden en teksten beschikbaar, regelen interviews en assisteren je als je zelf op het Noord-Hollandpad wil gaan wandelen. Kortom, we komen graag met je in contact.

Neem dan contact op met Marjan Gielen via 06-34936627 of marjan@destinationmakers.nl.


Samenwerking // foto3.jpg (178 K)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?