Spring naar inhoud
Noord-Hollandpad

Zoek en vind een rustpunt

Zoek je tijdens je wandeltochten over het Noord-Hollandpad een plekje om even tot rust te komen? Ergens waar je terecht kunt voor een kop koffie, een sanitaire stop of informatie over de omgeving. Het antwoord vind je eenvoudig met de website www.rustpunt.nu.

 

De rustpunten liggen aan wandel- of fietsroutes, op boerenerven en bij landhuizen. Je kunt er vaak nog een kijkje nemen op het erf en soms worden de aldaar vervaardigde producten te koop aangeboden. De rustpunten herken je aan het rustpuntbord, de picknicktafel en het boomstam-fietsenrek. Je kunt er, tegen een vrijwillige bijdrage, genieten van koffie, thee of limonade met iets lekkers erbij. Op elk rustpunt vind je een gedetailleerde kaart met de gegevens van alle rustpunten in de omgeving. Voor fietsers is er handige informatie te vinden over oplaadpunten voor e-bikes en waar je een lekke band kunt plakken.

 

Er zijn meer dan 600 rustpunten in Overijssel, Gelderland, Groningen, Utrecht, Friesland en Drenthe. In Noord-Holland, vind je rustpunten in Laag Holland en West-Friesland.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?