Spring naar inhoud
Noord-Hollandpad

'Zo wandel ik even rustig verder, met de focus op mijn ademhaling. Daarna verleg ik mijn focus naar wat ik zie'

Noord-Hollandpad wandelen: genieten van rust en ruimte

Wandelblogster Wanda Catsman komt uit Montfoort, heeft een nuchtere kijk op het leven. Nieuwsgierig en enthousiast als ze is, trok ze er al vroeg op uit om meer van de wereld te ontdekken. Als tiener wandelde ze al heel wat af en eigenlijk is het wandelvirus nooit over gegaan.

Inmiddels is wandelen haar werk. Ze geeft wandeltrainingen, organiseert groepswandelingen en wandelweekenden. Ze schrijft regelmatig blogs over wandelingen en zit in de jury van de Wandelroute van het Jaar . Daarnaast ontwerpt ze wandelroutes en heeft ze een eigen wandelgids uitgegeven: De mooiste wijnwandelingen in Nederland. Tevens ondersteunt ze organisaties in het opzetten van wandelevenementen.

Voor het Noord-Hollandpad liep ze in de koudste week van 2021 etappe 2, vanaf de Waal naar de boot voor de oversteek naar Den Helder. Hoe kom je tot rust en kan je er een mindful ervaring van maken?

Lees hier haar blog over haar wandelervaring op het Noord-Hollandpad: wandawandelt.nl/noord-hollandpad-wandelen-genieten-van-rust-en-ruimte/

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?