Spring naar inhoud
Noord-Hollandpad

Het valt het ons op hoe stil het is

My Footprints ontdekt het Noord-Hollandpad

Het wandelen is Ivonne (1966) met de paplepel ingegoten. Of het nu op een verre bestemming is of dichtbij huis in Noord-Brabant, wandelen maakt een groot deel van haar leven uit. Op haar blog Myfootprints deelt ze inmiddels al meer dan vijf jaar haar tips voor de mooiste wandelroutes en wandelgebieden.

Ivonne wandelde samen met haar man onder meer de pelgrimsroute Walk of Wisdom rondom Nijmegen, de W-trekking in Torres del Pine (Chili) en twee etappes van het Noord-Hollandpad.

Over het Noord-Hollandpad schreef ze in september 2020 een blog over etappe 7 en 8 rondom Kolhorn. Met oog voor de details en de natuur vertelt ze over haar wandelweekend met Frank en haar heerlijke verblijf bij ambassadeur de Olling Art Inn.

"Terwijl we wandelen valt het ons op hoe stil het is. Beneden ons gakken de ganzen en een tweetal buizerds vliegt boven ons op zoek naar een lekker hapje. De inhammen van de kleine moeraseilandjes langs het meer zitten vol vogels. Van dichtbij bekijken is lastig want als ze ons aan zien komen vliegt de meute snel weg"

Wil je het hele blog lezen? Bezoek dan de blogsite van My Footprints

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?