Spring naar inhoud
Noord-Hollandpad

Ontspannen aan de West-Friese Omringdijk

Wandelarrangement Gasterij Olling Art Inn

Het Gasterij Olling Art Inn wandelarrangement voor wandelaars van het Noord-Hollandpad! Een exclusief verblijf voor twee personen nabij Kolhorn, midden in de natuur. Nagenieten van een mooie wandeldag in de hottub of bij een kampvuurtje. Overleg over bagagevervoer is mogelijk. Gastheer en beeldend kunstenaar Theo Olling, denkt graag met je mee. Als ambassadeur van de West-Friese Omringdijk en Landschap Noord-Holland geeft hij graag een kijkje in de historie van West-Friesland en de West-Friese Omringdijk, die een deel vormt van het Noord-Hollandpad. Aankomst altijd vanaf 16.00 uur. Vertrek tot 10.30 uur

Gratis hottub
Het wandelarrangement bestaat uit 2x een overnachting met uitgebreid ontbijt, lunchpakket, haal en/of brengservice. Een borrelplankje, verfrissend drankje én de hottub gevuld met warm water staan voor je klaar bij aankomst.

De prijs voor dit exclusieve wandelarrangement is €295,00 voor 2 personen. Met meerdere personen een kleine meerprijs. De Gasterij verzorgt ook graag een hotmeal: pasta, curry of hartige taart, salade en toetje voor €17,50 per persoon.

My Footprints
Ivonne Calis van My Footprints schreef in september 2020 een blog over etappe 7 en 8 rondom Kolhorn. Met oog voor de details en de natuur vertelt ze over haar wandelweekend met haar man Frank en haar heerlijke verblijf bij ambassadeur de Olling Art Inn.

Wil je het hele blog lezen? Bezoek dan de blogsite van My Footprints

Let op: Neem een uitdraai van deze pagina mee en overhandig deze bija ankomst in de Gasterij Olling Art In om aan te tonen dat je wandelaar bent van het Noord-Hollandpad 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?