Spring naar inhoud
Noord-Hollandpad

Midden op Texel, een kleinschalig en gezellig hotel

Slapen óp het Noord-Hollandpad in De Waal

Midden op Texel in De Waal, het kleinste dorpje van het eiland, staat óp de route van het Noord-Hollandpad dit gezellige, kleinschalige hotel. Alle 17 kamers zijn met zorg en liefde ingericht en recent gerenoveerd. Ze zijn voorzien van comfortabele box-springbedden, compacte badkamer met douche en toilet, zitje, tv en kledingkast. Veel decoraties zijn zelfgemaakt met juthout. Er zijn kamers voor 1 tot 4 personen. Het hele hotel is voorzien van gratis Wifi. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afsluitbare fietsenstalling of fietsenverhuur. 

Bij mooi weer is het op het terras genieten van een drankje of hapje. Wordt het buiten frisser, dan gaat de open haard ’s avonds aan in de sfeervolle en huiselijke lounge. In de ochtend staat er voor gasten een uitgebreid, vers ontbijtbuffet klaar met warme broodjes, overheerlijk zuurdesembrood, verschillende kaas- en vleessoorten, verse sapjes en koffie van versgemalen bonen. Een wandeling over Texel begint tenslotte pas echt goed na een stevig ontbijt. 

Nieuw: een beautysalon voor een heerlijke behandeling, pedicure of massage na een wandeling!

Speciaal voor de Noord-Hollandpad wandelaars:

Kopje koffie of thee bij aankomst en €5,- korting per kamer. (Bij reservering vermelden dat u gebruik maakt van NH-pad arrangement).

Tijdelijke maatregel: i.v.m. de huidige restricties zijn het terras en de lounge alleen geopend voor hotelgasten. De gasten kunnen op veilige afstand van elkaar verblijven!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?