Spring naar inhoud
Noord-Hollandpad

Genieten aan de Vecht

Ontspan en komt tot rust in een uniek en gezellig hooibergje of een sfeervol chalet na een wandeling op het Noord-Hollandpad.

Een plek waar even niets moet, maar waar in de omgeving wel alles kan. Dichtbij de Ankeveense plassen, het Naardermeer en de prachtige rivier de Vecht. En om de hoek van etappe 15.

Naast het melkveebedrijf verhuren gastheer en gastvrouw André en Marlies vijf ruime chalets en 4 hooibergjes.

De hooibergjes zijn ideaal voor mensen die houden van kamperen, maar net iets luxer willen. Een sfeervolle ruimte met daarin een lekker bed, tweepersoons of 2 losse bedden, eettafel en kitchenette. De kitchenette is geschikt om een simpele maaltijd te bereiden. Heeft u geen zin om te koken, in de omgeving zijn voldoende restaurants aanwezig of u laat gewoon lekker iets bezorgen. Je hebt een eigen hooibergje met terras en deelt het toilet en de douche met andere gasten in het nabijgelegen sanitair gebouw. De hooibergjes zijn alle 4 identiek en praktisch ingericht en per nacht te huur.

Een chalet is eigenlijk een vakantiehuisje op wielen, maar van die wielen zie je niks meer. De sfeervolle, praktische vakantiehuisjes hebben een weids uitzicht over de weilanden met de koeien. De chalets zijn voorzien van douche, toilet, keuken en 2 slaapkamers en geschikt voor 2 tot 4 personen. Alle chalets hebben een overkapping met loungestoelen en een terras met picknicktafel. De chalets zijn te huur per lang weekend, midweek of week.

Vind je het leuk om een dagje op de Vecht te vertoeven, dan kun je een boot huren. Wij hebben eventueel ook een kano, kajak of fiets te leen.

Noord-Hollandpadwandelaars ontvangen overheerlijke Weespermoppen bij de ontvangst, dat wordt genieten!

Kijk voor meer informatie of om te boeken op www.recreatieaandevecht.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?