Noord-Hollandpad

Bezoek Vlindertuin Vlindorado met koffie en appeltaart

Voor een reis naar de tropen hoeft u niet ver. Bezoek een van de grootste vlindertuinen van Europa, Vlindertuin Vlindorado, en geniet van de exotische vlinders en vogels en laat u verrassen door de bijzondere kleurenpracht in dit tropische vlinderparadijs. 

De prachtige vlinders, vogels en exotische bloemen en planten in Vlindorado geven je een idee van de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud in een overdekte tuin van ruim 2200 m2. Tussen de bloeiende planten fladderen de meest bijzonder gekleurde vlinders in allerlei soorten en maten op zoek naar nectar en fruit.

Na een bezoek aan de vlindertuin kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie/thee met een stukje appeltaart op het terras met uitzicht op de vlindertuin. Voor de entree inclusief een kopje koffie/thee en appeltaart betaalt u slechts € 14,00 per persoon (normaal entree tarief Vlindorado is € 9,50 per persoon).

Extra tip: sinds dit jaar is er ook een 15-holes Indoor Adventure Minigolf in een nieuwe, tropische tuin geopend. Een reden om na een wandeling nog een keer terug te gaan naar Vlindorado.

Let op: om aan te tonen dat u wandelaar bent van het Noord-Hollandpad dient u deze pagina uitgeprint mee te nemen. De print overhandigt u bij de kassa van Vlindorado.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?