Spring naar inhoud
Noord-Hollandpad

Wandelen van Texel naar Huizen in 16 etappes

Meer plezier op het Noord-Hollandpad met de nieuwe wandelgids

Het Noord-Hollandpad heeft een eigen wandelgids.
Eind 2019 is een compleet herziene editie uitgebracht met een actuele etappe-indeling, nieuwe kaarten, QR-codes voor GPX-tracks en natuurlijk inspirerende verslagen van de verschillende routes op dit langeafstandswandelpad.

De nieuwe wandelgids was hard nodig, omdat een deel van de route is gewijzigd. Ook werd het aantal etappes van 13 naar 16 uitgebreid. De nieuwe wandeldgids is uiteraard aangepast aan de nieuwe etappe-indeling, maar schenkt ook veel aandacht aan de variatie op het Noord-Hollandpad. Neem alleen al de Wadden, Wieringerwaard, Eilandspolder en de Tafelberg in ’t Gooi. Dat zijn vier totaal verschillende landschappen. Op het Noord-Hollandpad kom je eigenlijk alles tegen wat Nederland zo bijzonder maakt. Bloembollen, water, molens, schapen, vogels, heide, Oudhollandse huisjes etc. Net als de voorgaande edities is deze uitgave gemaakt door Uitgeverij Open Kaart in samenwerking met de auteurs Vladimir Mars en Noes Lautier en Recreatie Noord-Holland.

De wandelgids Noord-Hollandpad, wandelen van Texel naar het Gooi in 16 etappes is te koop in de meeste boekwinkels, via www.willemsadventure.nl of rechtstreeks te bestellen bij Uitgeverij Open Kaart door een mail te sturen aan hello@willemsadventure.nl . De prijs is 17,50 euro ex. verzendkosten.

 

Wandelgids cover // 0_cover_nh-pad_defdef_voor.jpg (480 K)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?