Noord-Hollandpad

Uitnodiging seizoenwandeling

20-08-2019

Recreatie Noord-Holland en de Provincie Noord-Holland nodigen u van harte uit voor de jaarlijkse seizoenwandeling van het Noord-Hollandpad op vrijdag 27 september 2019. De wandeling gaat over een deel van wandelroute 15 met het nieuwe wandelbruggetje in ‘s Graveland en langs de Ankeveense Plassen. De nieuwe gedeputeerde Economie, Landbouw, Europa en Bestuur, de heer Jack van der Hoek, is gastheer namens de Provincie Noord-Holland.

Vechtplassengebied

Samen met de gedeputeerde en een lokale gids wandelen we vanuit het Bezoekerscentrum Gooi-en Vechtstreek langs mooie landhuizen met prachtige tuinen richting de Ankeveense Plassen, onderdeel van het Vechtplassen- gebied. Een veenlandschap met smalle slootjes en stroken land, ontstaan door het afgraven van veen. In dit gebied verblijven veel water- en moerasvogels en in het kraakheldere water groeien bijzondere waterplanten als groot nimfkruid, blaasjeskruid en drijvend fonteinkruid.

Wandelt u mee?

We begroeten u graag op deze mooie wandeling! We hebben plaats voor maximaal 100 wandelaars.
De uitgebreide informatie en het aanmeldingsformulier kunt u hier online verder lezen en invullen.

Opmerking: bij sommige wandelaars is gebleken dat de aanmelding niet verzonden kan worden vanuit Google. We weten helaas niet waar dit aan ligt. Wij verzoeken u vriendelijk het formulier in te vullen en een sreenshot van uw aanmelding te mailen naar marjan@destinationmakers.nl

Tot 27 september!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?