Noord-Hollandpad

Speciale kortingen voor wandelaars

15-04-2019

Vind je het leuk om tijdens je wandeling op het Noord-Hollandpad te genieten van een kopje koffie of lekkere lunch of wil je het wandelen combineren met een overnachting? Het Noord-Hollandpad werkt samen met bijna 30 ambassadeurs langs de 16 etappes. Op onze website vind je diverse aanbiedingen en arrangementen van de ambassadeurs met een leuke korting of extraatje voor wandelaars.

Nieuw is het gezellige Gastenverblijf de Smid in Grootschermer langs wandelroute 10. Je kunt hier met 2 of 4 personen verblijven. Vanaf je terras aan het water heb je een geweldig uitzicht over de Eilandspolder. Ook Camping Waddenzee met het gelijknamige café aan het Amstelmeer is ambassadeur geworden. Het ligt op een bijzondere plek vlakbij het Lutjestrand en het haventje van de Haukus. Je kunt er kamperen of verblijven in een appartement voor zes personen. Camping Waddenzee ligt ideaal als startpunt voor een wandeltocht op etappe 6 of 7. 

Kom je zelf een leuk adres tegen op de route, laat het ons dan weten! We zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs. Klik hier voor alle aanbiedingen en arrangementen.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?