Seizoenwandeling is volgeboekt

26-01-2018

Recreatie Noord-Holland en de Provincie Noord-Holland nodigen u van harte uit voor de seizoenwandeling van het Noord-Hollandpad op vrijdag 9 maart 2018. De wandeling heeft een feestelijk tintje. Begin dit jaar is het aantal wandelroutes van het Noord-Hollandpad uitgebreid van 13 naar 16. Hierdoor is het nu ook mogelijk kortere afstanden te wandelen op het Noord-Hollandpad. De gedeputeerde Toerisme en Recreatie de heer Jaap Bond zal de officiële opening verrichten. 

Laag-Holland 

Samen met de gedeputeerde en een lokale gids wandelen we daarna vanuit Schermerhorn door de Eilandspolder naar Grootschermer. In totaal ca. 12 kilometer. Het gebied is onderdeel van het Nationaal Landschap Laag-Holland, een uniek en eeuwenoud stukje Nederland onder de zeespiegel met oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten, beschermde stads- en dorpsgezichten en ruimte voor rust en natuur. 

GPS 

Wandelen met een GPS wordt steeds populairder. Daarom bieden we tijdens de seizoenwandeling de mogelijkheid deze apparatuur uitgebreid te testen onder leiding van een professional van Waypoint, gespecialiseerd in o.a. GPS.

Volgeboekt

We hebben de limiet van 100 enthousiaste NH-pad wandelaars bereikt. Helaas kunt u zich niet meer inschrijven voor deze seizoenwandeling.