Noord-Hollandpad

Nieuwe wandelgids bijna klaar

21-10-2019


Hij is bijna klaar, de nieuwe wandelgids van het Noord-Hollandpad. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de geheel herziene editie. 

De huidige gids was sinds de uitbreiding van het aantal etappes van 13 naar 16 niet meer helemaal actueel. Hoog tijd dus voor een nieuwe gids. Deze wordt opnieuw gemaakt door Uitgeverij Open Kaart in samenwerking met auteurs Vladimir Mars en Noes Lautier. In de nieuwe gids zal ook meer aandacht zijn voor de variatie op het Noord-Hollandpad. Wandelaars hebben soms het idee dat de omgeving van het Noord-Hollandpad eentonig is. “Niets is minder waar. De variatie op het pad is groot. Neem alleen al de Wadden, de Wieringerwaard, Eilandspolder en Tafelberg in ’t Gooi. Dat zijn vier totaal verschillende landschappen,” aldus Roy Oosterom, projectleider van het Noord-Hollandpad.
De nieuwe wandelgids kost 17,50 euro. Wil je de gids alvast bestellen?
Dat kan door een e-mail te sturen aan: uitgeverij@openkaart.nl

Winactie wandelgids

Als liefhebber van het Noord-Hollandpad maak je kans op een gratis wandelgids van het Noord-Hollandpad. Van november 2019 t/m april 2020 verloten we elke maand een exemplaar van de nieuwe uitgave. Ga naar https://www.noordhollandpad.nl/foto-insturen en laat je mooiste foto of leukste anekdote achter. Onder de inzenders verloten we elke maand een boek.

Je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

Wandelgids cover // 0_cover_nh-pad_defdef_voor.jpg (480 K)

Wil je terug naar de nieuwsbrief, klik hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?