Wandelroutes op het Noord-Hollandpad

Het Noord-Hollandpad bestaat uit 16 etappes. Begin 2018 is het aantal etappes van 13 naar 16 etappes uitgebreid. Hierdoor is er meer afwisseling tussen langere en kortere etappes. Iedere etappe heeft een geheel eigen sfeer, maar ze delen openheid, weidsheid, rust en ruimte. Een overzicht van alle wandelroutes op het Noord-Hollandpad vind u hier. Uitgebreidere etappebeschrijvingen, routebeschrijvingen, GPX bestanden en routekaarten vindt u bij iedere etappe. 

Deel uw ervaringen

U kunt het Noord-Hollandpad volgen op Facebook, Twitter (@noordhollandpad) en Instagram en de pagina liken. Heeft u mooie foto's of leuke korte filmpjes gemaakt onderweg die u met andere wandelaars wilt delen? Plaats deze op een van onze social mediakanalen (met #NHpad) of stuur ze in via het contactformulier. Ook tips zijn altijd welkom!

Etappe 1. wandelaars op Texel

De route is in zuidelijke of in noordelijke richting te lopen en bewegwijzerd met routestickers. Geplakt op verkeersborden en hekken. Geelrode en blauwgepijlde stickers voor de noord-zuidrichting. Blauwrode en geelgepijlde stickers voor de zuid-noordrichting. De start- en eindpunten zijn redelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk voor actuele informatie altijd even op www.ov9292.nl.

Vignet noord-zuid routeVignet zuid-noord route

Een overzicht van alle etappes vindt u hier. Uitgebreidere etappebeschrijvingen, routebeschrijvingen, routekaarten en GPX bestanden vindt u bij iedere etappe.