Terug naar alle arrangementen

Sukha Texel: Slapen, Yoga, Ayurveda én raw chocolates

Sukha Texel is geen gewone Bed & Breakfast. Wanneer je hier verblijft, dompel je je onder in het Ayurvedische leven. Van een ayurvedisch ontbijt tot een programma inclusief diner, ayurvedisch consult en behandelingen. Daarom noemt Sukha Texel zich Ayurvedic Homestay. Ayurveda is een uit India afkomstige gezondheidsleer, gelieerd aan yoga. Volgens Ayurveda heeft ieder mens een unieke constitutie. Deze constitutie bepaalt hoe je eruitziet, hoe je in het leven staat en waar jouw kracht ligt. Leef je in overeenstemming met je constitutie dan ben je gezond en voel je je gelukkig.

Vegetarische maaltijd
Bij Sukha Texel heb je de gelegenheid om helemaal tot rust te komen en te leven in harmonie met de natuur. Dus geen televisie op de kamer, maar uitzicht op de sterrenhemel of Natuurgebied de Hogeberg. De kamers hebben geen nummer, maar heten Prana (levensenergie), Tejas (levensvuur) en Ojas (levenselixer). Ze zijn met natuurlijke materialen ingericht en je zult je er helemaal op je gemak voelen. Je begint de dag goed met een heerlijk Ayurvedisch ontbijt.  Uiteraard zoveel mogelijk biologisch en zeker vegetarisch. Ook verzorgen ze graag een Ayurvedisch diner voor je (€ 19,50 p.p.).

Massage
Op dinsdagavond, woensdagochtend en donderdagavond kun je meedoen met een yogales. Ook kun je kiezen voor een Ayurvedisch consult of een heerlijke massage na een inspannende wandeldag.

Ideale basis voor wandelaars
Gelegen aan het Noord-Hollandpad is Sukha Texel de ideale basis voor wandelen op Texel. Van hieruit kun je alle Texelse etappes lopen. Speciaal voor wandelaars van het Noord-Hollandpad ligt er een heerlijke doos ‘raw chocolate’ van Ridiculously Good klaar bij aankomst. Meld daarvoor bij je reservering even dat je komt wandelen. Op deze website www.sukhatexel.nl vind je alle informatie over overnachten, yogalessen en Ayurvedische consulten en behandelingen. Een reservering bij Sukha Texel is altijd voor tenminste twee nachten.

01
01
01
01
01
01
01
01
01
01