Noord-Hollandpad

Kamperen in het bos roept!

Het bos roept!

Een natuurkampeerterrein vlakbij Den Oever, net in de Wieringermeerpolder, aan de rand van Wieringen, het voormalige waddeneiland.

100 jaar geleden zwommen hier vissen. Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen, buizerds en reeën. Omarmd door een zeer gevarieerd en groot bos. En luister: hier wordt u 's avonds getrakteerd op het gak-gak-gak van honderden overvliegende ganzen als ze op de trek zijn. Welkom op: het bos roept! Een verrassende kampeergelegenheid tussen bomen, struikgewas en..... natuurlijke bosbewoners. Een andere wereld dan u gewend bent.

Een heerlijk gevoel

Zodra u hier kampeert, stopt het gewone denken. Wég met dat dagelijkse geregel, wég met die-en-die-nog-ff-bellen. Kijk om u heen, ruik de boslucht, haal adem, stel u open. U voelt de rust in u neerdalen..en..wow!.. dat is een hééérlijk gevoel.

Kom zoals u bent

Camping het bos roept heeft een compleet ingerichte tent voor twee of vier personen. De bedden zijn opgemaakt, handdoeken zijn aanwezig en het keukentje is compleet. Met een gratis ontbijt als verrassing! Geniet ervan.
Ook is er een kas, een gezamenlijke ruimte voor iedere kampeerder, voorzien van keuken en zitplaatsen. En een houtkachel voor de koudere dagen.

Prijs voor wandelaars van het Noord-Holland pad:

Tweepersoonstent per nacht: €65,- per nacht met gratis ontbijt
inclusief schoonmaakkosten, toeristenbelasingen en btw.

vierpersoonstent per nacht: €95,- per nacht met gratis ontbijt
inclusief schoonmaakkosten, toeristenbelasingen en btw.

Camping het bos roept is bijna altijd open, hartje winter tussen half januari en half maart zijn ze gesloten.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?