Terug naar alle arrangementen

Frans Hals wandel & cultuur arrangement

Lijkt het je leuk om een wandeling op het Noord-Hollandpad te combineren met een bezoekje aan Haarlem? Dat kan met ons nieuwe arrangement in samenwerking met het Amrâth Grand Hotel Frans Hals. 

Dit 4-sterrenhotel ligt middenin het centrum van Haarlem en vlak achter de Grote Kerk. Het Centraal Station ligt op nog geen 15 minuten lopen. Een overnachting is dus goed te combineren met wandelroute 12 of 13 met als startpunt Halfweg. 

Maak kennis met de mooie historische binnenstad, de vele attracties en bezienswaardigheden. Het hotel is vernoemd naar Frans Hals, een van de belangrijkste Oude Hollandse Meesters die zijn hele leven in Haarlem woonde en werkte en bekend is om zijn levendige stukken van tijdgenoten. Een bezoekje aan het museum is dan ook in de prijs inbegrepen. De speciale prijs is vanaf 94,50 euro p.p. Wandelaars van het Noord-Hollandpad slapen in een Deluxe 2-persoonskamer inclusief ontbijtbuffet, welkomstdrankje en toegang tot het Frans Hals museum. Een ideale mix van natuur en cultuur. 

Het arrangement kun je rechtstreeks bij het hotel boeken o.v.v. Frans Hals wandel & cultuur arrangement.

01
01
01
01
01
01
01
01
01
01