Noord-Hollandpad

Kom tot rust en slaap onder de sterren in harmonie met de natuur bij Sukha Texel

Een ayurvedische belevenis op het Texelse deel van het Noord-Hollandpad

Sukha Texel is geen alledaags Bed & Breakfast. Wanneer je hier verblijft, dompel je je onder in het ayurvedische leven. Van het ayurvedische ontbijt tot en met het diner, een ayurvedisch consult en verschillende behandelingen. Ayurveda is een uit India afkomstige gezondheidsleer, gelieerd aan yoga. Volgens ayurveda heeft ieder mens een unieke constitutie die bepaalt hoe je eruitziet, hoe je in het leven staat en waar jouw kracht ligt. Leef je in overeenstemming met je constitutie dan ben je gezond en voel je je gelukkig.

Vegetarische maaltijd

Bij Sukha Texel kun je helemaal tot rust te komen in harmonie met de natuur. In plaats van televisie op de kamer, heb je uitzicht op de sterrenhemel of natuurgebied de Hogeberg. De kamers hebben geen nummer, maar heten Prana (levensenergie), Tejas (levensvuur) en Ojas (levenselixer). Ze zijn met natuurlijke materialen ingericht en je zult je er helemaal op je gemak voelen. Je begint de dag goed met een heerlijk ayurvedisch ontbijt.  Uiteraard zoveel mogelijk biologisch en zeker vegetarisch. Ook verzorgt Sukha Texel graag een ayurvedisch diner voor je (€ 19,50 p.p.).

Massage

Op dinsdagavond, woensdagochtend en donderdagavond kun je meedoen met een yogales. Ook kun je kiezen voor een ayurvedisch consult of een heerlijke massage na een inspannende wandeldag.

Ideale basis voor wandelaars

Gelegen aan het Noord-Hollandpad is Sukha Texel de ideale basis voor wandelen op Texel. Van hieruit kun je beide Texelse etappes van het Noord-Hollandpad lopen. Speciaal voor wandelaars van het Noord-Hollandpad ligt er een doos met heerlijke  ‘raw chocolate’ van Ridiculously Good klaar bij aankomst. Meld daarvoor bij je reservering dat je komt wandelen. Op de website www.sukhatexel.nl vind je alle informatie over overnachten, yogalessen en Ayurvedische consulten en behandelingen. Een reservering bij Sukha Texel is altijd voor ten minste twee nachten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?