Terug naar alle arrangementen

B&B Gastvrij Kolhorn, avontuurlijk koken op hout

Middenin het oude deel van Kolhorn, direct achter de Westfriesedijk, ligt Bed and Breakfast Gastvrij Kolhorn. Een heerlijke plek om na een wandeling op het Noord-Hollandpad tot rust te komen, te genieten van de infrarood sauna of een boek te lezen in de zitkamer. Ook kunt u bij de B&B een bijzonder kookarrangement boeken: avontuurlijk koken op hout. Op verschillende houtvuren en in hout gestookte ovens worden complete maaltijden en stoofschotels bereid. Brood en taarten bakken kan ook. Naast een driepoot met ketel wordt gebruik gemaakt van Dutch Ovens, gietijzeren pannen die zo in het open vuur of op kooltjes worden gezet. Gezellig om samen met vrienden en/of vriendinnen te doen en te combineren met een wandelweekend.


Prijzen voor wandelaars van het NH-pad, inclusief ontbijt:
Overnachting per kamer per nacht: € 90
Midweek (aankomst maandag, vertrek vrijdag) per kamer: € 342
Lang weekend (aankomst vrijdag, vertrek maandag) per kamer: € 255
Week (aankomst zaterdag, vertrek zaterdag) per kamer: € 575
Gratis gebruik van de sauna voor wandelaars van het NH-pad

Workshop 'avontuurlijk koken op hout': vanaf €40 p.p. (afhankelijk van de ingrediënten)

Gastvrij Kolhorn ligt aan de Westfriese Omringdijk. Deze dijk is 126 kilometer lang en is een symbool van de strijd tegen het water. Kolhorn is al een hele tijd geen visserijplaats meer maar nog veel in het oude dorp herinnert aan dit verleden. Ook het landschap rondom Kolhorn, de middeleeuwse polders, de oude veenrivieren, de wielen langs de dijk vertellen hun verhaal over het ontstaan van Westfriesland en Noord Holland zoals wij dat nu kennen.

Gastvrij Kolhorn is al jaren ambassadeur van het Westfriese Landschap en het Noord-Hollandpad en helpen u graag bij het samenstellen van fietstochten of wandelingen. Er valt veel te zien en te beleven.

01
01
01
01
01
01
01
01
01
01